Queen Bitch, su kuria man nepakeliui

Kokie žmonės jums nepatinka? Man nepatinka tie, su kuriais negaliu bendrauti. Dažniausiai bendrauti galiu su dauguma žmonių. Kitas klausimas, su kuriais aš noriu bendrauti. Tačiau tie, su kuriais nenoriu bendrauti nebūtinai man nepatinka. O negaliu bendrauti su tais, kurie bet kokią diskusiją paverčia ginču. Tokiais, kurie yra arogantiški, pasipūtę, susireikšminę ir inirtingai demonstruojantys pasitikėjimą savimi. Jie nebūtinai turi būti pikti. Tačiau jie dažniausiai nepripažįsta kitokios nuomonės galimybės egzistuoti.

tokius kaip tu i narva, narva i atvira kosmosa, kad tavo galva susprogtu, nors ir tai per maza bausme… turbut badymas dantu pagaliuku iki mirties butu geriau…” (LM komentatorius, netyčia perskaitęs kito komentatoriaus spoilerį)

Blogiausia, kad suaugusiųjų pasaulyje, kuris man labai patinka dėl naktinių tūsofkių, alaus, sex drugs & rock’n’roll, legalaus ID, beveik mažos gėdos perkant tokias smulkmes kaip tamponai, prezervatyvai ar žurnalas Cosmo, taigi tame suaugusių pasaulyje kartais nori-nenori tenka susidurti su tokiom personom ir kartais negali jų tiesiog pasiūst nachui ar nusijuokt į veidą ir nueit savo labiau alyvmedžiais kvepiančiais keliais. Kartais reikia tom personom šypsotis ir apsimesti, kad visai nenori ištiest ranką joms į snukį ir sušukt palaaaaaaa.

Blogiausia, kad iš patirties žinau, jog ilgai apsimetinėdama aš netveriu. Jei žmogus man nepatinka, netrukus tai pasimato. Kartais užtenka to ilgo liežuvio ir nuo jo nuslydusio kandaus bairio, kuris gali sugadinti visą mano kruopščiai statytą saugumo zoną. Dar girdėjau sakant, kad kartais pažiūriu tokiu žvilgsniu, kad žmogui tampa viskas aišku. Ne visada, bet dažnai būna taip, kad mano pačios gerovei būtų daug parankiau, jei jis to supratęs nebūtų.

Dėl to kartais labai nemėgstu to suaugusiųjų pasaulio. Nesakau, kad norėčiau grįžti į šešioliktus metus, kuomet dar tik mokiausi gerti alų, nemokėjau bučiuotis, bijojau naktinių Vilniaus gatvių ir pirmą kartą pabandžiau dažytis plaukus permanentiniais dažais. Tačiau visas tas spektaklis, kuris čia kartais yra neišvengiamas, labai lenda man per gerklę. Nes man patinka žmonės, man dar labiau patinka, kai jiems patinku aš. Ir per tuos 3-4 metus, kai turėjau Sodros pažymėjimą, man naktimis nebeskambindavo tėvai, buvau tik pati atsakinga už savo šikną ir kartais ta šikna praslysdavo tik labai nesaugiu atstumu nuo kokio pikto pavojaus, per tuos metus jaučiuos pakankamai atsiragavus spektaklio, nors jo, ačiū gerosioms karmoms, teko patirti palyginus labai nedaug. Gal todėl neįgijau imuniteto, bichiškumo, naglumo ir akiplėšiškumo, be kurio kartais tenka vartytis daug ilgiau. Gal dėl to ir negaliu pakęst žmonių, kurie tas savybes turi ir netgi jomis mėgaujasi.

Ir jeigu vėl finale išeis taip, kad per tą savo nesugebėjimą šypsotis ir suvingiuoti bjauriems žmonėms į šiknas, patirsiu keblumų ir sunkumų, tai aš jau tarkim pripratus ir esu visiškai įsitikinus, kad geriau nenusižengt savo įsitikinimams, nei išsaugot ką nors, ką kitaip gali prarasti. Hm, manau, mane būtų tikrai priėme į tuos seniai vykusius realybės šou. Gaila, tada dar nežinojau to suaugusiųjų pasaulio.

, , , ,

  1. deathblow
    2011.03.28 @ 21:40 linkas

    vienintelis realybės šou, vykęs Lietuvoje ir kuriame tave įsivaizduoju, yra “Baras”. tau ten tiktų, tik jaučiu tu ten būtum ta, kuri daug šneka ir prisišneka ;) arba labai tyli.

  2. eewl
    2011.03.28 @ 21:48 linkas

    It is better to be hated for what you are than loved for what you are not. (André Gide)
    Aš čia antrinau į paskutinę pastraipą. Nors, pagalvojau, tą patį gali pasakyti ir tie, kurių tu nemėgsti (aš nemėgstu, mes nemėgstame).
    Kokie lame tie citavimai nebūtų…

  3. alkoholikairnieksai
    2011.03.28 @ 21:52 linkas

    deathblow, taiptaip tą šou ir turėjau omenyje, matai į kitus kur dainuot reikia tai nepakeliuj ;D jei dabar vyktų Baras tai siųsčiau anketą, ir netgi manau kad visai būtų šansų kad paimtų :)
    kad prisišnekėčiau ir kitaip prisidirbčiau tai faktas, jiem ten Bare anais laikais net nelabai ir gert draudė .. gaila, kad nieko tokio nebevyksta. čiuju nusibodo visiems.

    eewl, uoj man patinka citatos, labai pravartu. bet šita tokia reliatyvi, tai žudikas pedofilas prievartautojas padegėjas irgi galėtų taip pasakyt ;D esmė nesikabinėjant, žinoma, teisinga.

  4. eewl
    2011.03.28 @ 22:07 linkas

    Na taip, tinka pasiguosti, kada, būdamas ištikimas sau, pasijunti kitų nelabai mėgstamas :) O taip nutinka ir nutinka. Netgi nebūnant pedofilu.

  5. alkoholikairnieksai
    2011.03.28 @ 22:33 linkas

    turbūt pedofilui taip dažniau nutinka nei kokiam fainam, telentingam, achujienai sėkmingos grupės atlikėjui ar pan. vargšai pedofilai iš ties :D

  6. borjomi
    2011.03.29 @ 15:07 linkas

    dar ir lengvai isterikė. žavinga :)

    a šiaip tai man čia užkliuvo Cosmo. negi? Cosmo? rimtai Cosmo?

    dar čia tas akiplėšiškumo akcentas, kuris išties erzina. kaip norėčiau mokėt padoriai drabstytis purvais kabint akis išlaikant respektabilų fasadą žinoma haha būtų daug lengviau kovot su Neteisybe blet nuoširdžiai eičiau lygint svieto

    besišliejant prie temos, tai keistoka labai jau taip save kankinti ir nervintis dėl žmonių. ne giminių ar draugų ten kai ištinka bėda anyway. gali stipriai nervuotis jog neturi alaus, gali stipriai nervuotis jog prisvilinai keptuvę, dar gali užsivervuot kai trenki kur koja ir tada atsisukt ir suspardyt ta kėdę ar stalą nu bet dėl žmonių, kažkokių like ar dislike.. neverta. that’s it.

    o su kuo verta konstruktyviai ginčytis tai matos per pirmas porą diskusijos minučių, tad betkoks vėlimasis į tolesnį ginčą yra tavo paties iškviesta problema.

  7. alkoholikairnieksai
    2011.03.29 @ 19:49 linkas

    Cosmo perku, kai reikia nevarginant galvos prastumt laiką – pvz paskutinį kart pirkau sausio 2, kai važiavau po 5 dienų tūso traukiniu į Vilnių. visai smagių tekstų ir testų yra ;DD

    o dėl kitko tai žinok man visiškai atvirkščiai – kai sudeginu keptuvę ar užsigaunu koją, sudaužau bliūdą ar įlipu į balą manęs tai visiškai nesunervina, netgi būna juokinga. štai žmonės – kitas reikalas. gal tiesiog per daug juos sureikšminu/jie man per daug reiškia.

    nuo ko pradėtum svieto lyginimą?

  8. dolly
    2011.03.30 @ 22:34 linkas

    na žinai, utopiniai planai išgelbėt pasaulį mane buvo užvaldė nebent jaunystėj :> tad dabar svieto lyginimą čia derėtų suprasti kaip kovą su smulkiom neteisybėm prieš mano paties asmenį, kuriam šiaip žingsniuojant per gyvenimą vis kažkas įspiria į kulną ar bando pakišti padnoškę haha seniai nevartojau šito žodelio. jaunystėj. o čia jau daugybė hotpoint’ų visur, pradedant gydymo įstaigom, kuomet prieš tave į kabinetą užlindinėja naglos odą nukepusios sučkos be talonėlių ir baigiant sukinistais biurokratais valstybės tarnautojais kurie ten minimaliausiam reikalui esant užverčia tave visokiais prašymais formos blankais kad tik kuo greičiau atsipistum ir netrukdytum lošt solitaire. į įvairiausius aspektus dėl kai kurių sociopolitkultūrinių reiškinių ir mano požiūrį į juos tai šįkart mažu neverta net gilintis nes būtų kaip ir ne į temą ir su svieto lyginimų tai ne itin susiję. labiau su pasakų pilaičių statymu.

    ne bet tikrai nėra nieko labiau erzinančio kaip trenkt kur koją. siutina nežmoniškai, rodos, įmanoma pertempt žandikaulį dėka to užplūstančio pykčio bei noro sukapot kirviu tą suknistą po kojom besimaišantį objektą. būna. būna. nuo šiol šis žodelis “būna” yra totaliai niekingas nes čia neseniai iš vilniaus kažkaip net nepagalvojęs įsėdau į kauno traukinį nors važiavau ne į kauną. ir kontrolei patikrinus visi aplink jauni eikinai ir daili mergina sako būna būna. totali šio mėmesio gėda. pirmą kart gyvenime įsėdau ne į tą traukinį ir kur dar blet vilniuj ahhaha. anyway. labai gaila jog neturėjau Cosmo.

    va. turbūt sureikšmini. turbūt jie tau per daug reiškia. žmonės kavinėse, baruose, restoranuose, klubuose, parkuose, gatvėje, skveruose, skersgatviuose, stotyse etc. ir yra tik žmonės kavinėse, baruose, restoranuose, kubuose, parkuose žodžiu eina jie nx. neini į parką nėra ir žmonių. draugai gaminantys tau pusryčius pachmielną ryta, kažkas pas ką slenki painkšt kai viskas užpisa ir kažkas kas atslenka pas tave nu ir visa kita su kuo realiai gali Ne Tik varginančiai kontempliuoti prie alaus bokalo gal ir užsiskaito kaip Tai į ką derėtų reaguoti ir įsiklausyti.

    ir dar, bliūdų daužymas ir keptuvės prikepinimas yra skirtingų kategorijų procesai. balos nenervina. tašyti balas smagu. ypač ant kitų. bliūdų daužymas nenervina. nebent sudaužai lėkštę pilną maisto kurį gaminai kokias 2 h. o jei dar gamindamas prikepinai !! :D

  9. alkoholikairnieksai
    2011.03.31 @ 09:50 linkas

    tave erzina trenkt koją? galiu papasakot istoriją. man buvo devyniolika, ką tik baigiau mokyklą, išvažiavau prie jūros pasiilsėt po visko ir Pakontempliuot, ką veiksiu toliau. taigi, Preila, pirma diena. einu pravert balkono ir įkvėpt jodo prisotinto oro. atidarinėdama balkono duris su jom nusilupo kojos nagą. visas 10 dienų negaliu maudytis ir vaikščioti basomis per smėlį. ura!

    kaip sugebėjai įsėst ne į tą traukinį, tai man sunku suprast, nebent buvai tris paras nemiegojes arba girtas :) nu arba tikrai “būna, būna” :D

    o dėl žmonių – you never know, kada tas tiesiog žmogus parke taps žmogum pas kurį galėsi atslinkt painkšt, būtent todėl aš juos ir myliu. juk kaip atrandami draugai? netyčia :)

  10. umede
    2011.03.31 @ 12:18 linkas

    2 paras ir girtas. ir dar turbut labai norejau sigrizt i Kauna :D . taip netycia. nori draugu – einu i parka. nenori neini. arba i briuseli haha. paprasta.

  11. alkoholikairnieksai
    2011.04.01 @ 10:55 linkas

    taip į briuselį!

  12. pathe
    2011.04.05 @ 12:04 linkas

    o tikrai? briuselis? galima, zinai, ir saunesniu vietu, alui isgerti, atrasti :) gal kur pieciau, gal kur graziau m? :)

  13. alkoholikairnieksai
    2011.04.05 @ 13:55 linkas

    alų gerti galima ir prie vilnelės. o briusely tai gi tas kietas kinas :)) o piečiau jau būtų gaila tik vienai dienai, piečiau reik atostogų bent 10 dienų :)

«