Damos po savaitgalio ilsisi

Po šio perdėtai ryškiai (?) sodraus savaitgalio aš tapau prabangos ištroškusia dama. Su sąlyga, kad iš savaitgalio atsimenu tik apytikriai 45% įvykių, miegojau vienoj lovoj su dar keturiais kolegom, valgiau sudegusią duoną ir pasenusį pyragą, gėriau viską iš eilės, ypač ne savo, ir dar netgi žiūrėjau pagirias Las Vegase mėgaudamasi vandeniu kol kolegos ėjo į Gorky, tai su ta sąlyga, man galva ėmė funkcionuoti be trikdžių tik šio pirmadienio popietę.

Būdama prabangos ištroškusia dama aš išgėriau šviežiai spaustų sulčių ir pati tuo netikėdama nuėjau į masažą. Buvo labai keista, kai Nepažįstama Moteris Glosto Nugarą ir dar už tai Gauna iš Manęs Babkių. Galvojau viską visai sodriai užbaigti ir grįžti namo su taxu, bet susivaldžiau. Galvojau, geriau grįšiu troleibusu ir įsigysiu Delikatoj pievagrybių savo damiškiems pietums. Tačiau Delikatoj nebuvo pievagrybių, todėl teko įsigyti šaldytą Oriental Vegetable Dish (na tipo šaldytų daržovių). Galvojau dar pasiimt sidro, bet nepasiėmiau.

Likusią dienos dalį praleidau chatindama skaipe ir besimokydama ant fotoshopo kaip suteikti nuotraukikei vintage retro efektą. Finale supratau, kad maniškis PS7 yra gerokai senstelėjęs, mažulis, ir ten nėra pagrindinės funkcijos, kuri naudojama vinteidžinant nuotraukikes. Tačiau, kadangi ryte jau buvau atsinaujinusi komputerį nauju readeriu ir pergalingai ištrynus mešlinąją adobę, leidau sau pasilikti senuką fotoshopą (aka tingėjau).

Ak tiesa, perskaičiau vieną straipsnį apie demonstracijas Edinburge ir visai radau porą trejetą minčių bakalauriniui, bet mano nuopelnas čia menkas, nes nuorodą į tą straipsnį radau kolegės, bestudijuojančios tam Edinburge, feisbuke. Na, bet damos juk nepersistengia. Damos viską gauna savaime. Dabar norėčiau, kad kas nors man atneštų karšto vyno su jame plaukiojančia mandarino skiltele. Į vonią.

Nors veikiausiai tiesiog vistiek pažiūrėsiu seubeką, kurio dvdripo ilgai laukiau ir belaukdama užsiroviau ant tipiško komentarinio urodo, kuris atskleidė visą filmo esmę ir kabliuką ir paslaptį dviem žodžiais, ir savo komentarą baigė “ahahaha i’ve just saved you a couple of hours”.

, , , ,

  1. Ren
    2010.12.15 @ 12:56 linkas

    Kad butu paprasciau, rekomenduociau Adobe Lightroom. Ten net predefined presetai panasiems darbams skirti. Tikras lobis fotomegejui!

  2. alkoholikairnieksai
    2010.12.15 @ 17:01 linkas

    na kad mokytis kažką daryt su nauja programa visaaaai ne mano šiuometinei nuotaikai :D
    bet turėsiu omeny.

«