Blevyzga kaip aš dirbu ties bakalauriniu

Visų pirma, atsikėliau septintą ryto. Ne dėl bakalaurinio, žinoma, bet vis vien. Išgėriau arbatos, pasiginčijau su tėvu. Vėliau visai susipykau su tėvu. Kada nors būtinai reiks parašyt apie tai, kaip ir kiek ir kodėl aš gyvenu su tėvais. Perbrowsinau mylimiausių blogerių įrašus. Antrą kartą perskaičiau vieną jau skaitytą įrašą, vien dėl to, kad šiandien jis buvo protected ir norėjau pasimaivyt (prieš save?), kad žinau passwordą. Vėliau peržiūrėjau, ką draugai per naktį prirašė feisbuke. Norėjau nueit dar į grupiokų grūpsą, bet susilaikiau dėl nenoro pajusti ten tvyrančios nerimo atmosferos.

Tada iš kažkur parlėkė mama, ėmė čiešint, kad išvirčiau jai tuos burokus į sriubą, nes dabar visur vien NITRAAATAi, kurie vėliau virsta į NITRIIIIITUs, jie kenkia žmoooogui, varo į graaaabą. O alkoholis tai visaaai, pripažintas didžiausiu narkooootiku.

Galvoje skambant dainai apie daktarus, viriau sriubą, mėgindama kažkaip jau virtus burokėlius sugebėt padaryt skaniai. Negarantuoju, kad pavyko. Kai pirmą kartą gyvenime išgirdau tą dainą, buvo gražus šiltas liepos vakaras. Paskui ji mane persekiojo visą šlykštų šaltą numyžtą rudenį ir pasitraukė gal tik pavasarį. Juk ir meilė kenkia sveikatai!

Tada išsiviriau kavos. Pieną šildžiau mikrobangėj, dėl to peršildžiau ir jis užsitraukė PLĖVE. Man net two girls one cup nesukelia tokios šlykštulio bangos, kaip ta pieno plėvė. Tai yra kažkas nenusakomo. Man net dujinė gangrena geriau atrodo. Graibiau plėvę ir keikiaus. Dabar šlykštoka gert kavą, nes, nors plėvės nebėra, jaučiasi, kad ji ten BUVO. Do i see some ISSUES coming?

Dar kartą peržvelgiau feisbuką. Kažkas su kažkuo susidraugavo, kažkas kažką užatendino. Pasekiau jų pavyzdžiu. Įsijungiau skaipą, vdrug kas parašys? Nuo atsikėlimo praėjo daugiau nei trys valandos. Kruopšti studentė jau seniai būtų padarius tai, ką susiplanavo. Bet aš vakar gėriau vyną su viena mylimiausių mergaičių, mes kalbėjom apie seksą ir darbą ir man šiandien labai tingu.

Ak, ir dar tas mindfuck packas linkomanijoj neduoda ramybės.

, , ,

  1. buržujus
    2010.11.16 @ 11:29 linkas

    Muahahahha, pieno plėvė :)) Labai geras palyginimas su šūdų mergaitėmis, dešimt balų, kaip pasakytų dėdė Balerūnas Iš Televizijos.

    Mindufuck packe daug gero mindo, bet yra nemažai ir fucko.

  2. angle_ligone
    2010.11.16 @ 12:15 linkas

    Patinka man tokie įrašai :) Geros dienos ;)

  3. alkoholikairnieksai
    2010.11.16 @ 12:47 linkas

    buržujau, tam packe daug matytų filmų, bet yra ir keli nežinomi, štai lynčo lost highway siunčiuos :)
    plėvė yra labai blogai. geriau jau būgnų plėvės ;)

    angle-ligone, smagu :)

  4. matrica
    2010.11.16 @ 12:49 linkas

    Labai keistai man atrodydavo Povilas, sapnuojantis blogerius, kuriuos skaito. Kol nesusapnavau tavęs. Daugiau keistai nebeatrodys :D

  5. alkoholikairnieksai
    2010.11.16 @ 12:55 linkas

    tikiuosi ne košmaras buvo užpuolęs ;]

«