Abstinencija

Martini taurėj trys ledukai (taip, visiškai ne pagal taisykles), beveik vogtas ginger ale, spicy moninas ir kažkiek vaisinės finlandijos. Kodėl jūs geriat alkoholį? Tam, kad paskui darytumėt pagirtinas nesąmones, palikinėtumėt numerius ant cigarečių pakelių, atsibustumėt ne savo lovoj su buvusios klasiokės pusbroliu, pamestumėt basučių raištelius ar apsiverktumėt pamatę saulėtekio spalvinį spektrą? Geriat tam, kad vėl pradėtumėt rūkyt ar tam, kad prisimintumėt kažką, ką seniai pamiršot? Kad pamestumėt buto raktus tašės vidiniame pamušale? Kad kojas mirtinai sugeltų uodai, o čiurnos netikėtai išnirtų? Kad galėtumėt kitą rytą pasiteisint, kad aš buvau, matai, na, išgėriau šiek tiek.

Ką gertumėt, jei negalėtumėt gert alkoholio? Aš turbūt apsinuodyčiau Cola. Arba įsivaryčiau nemigą nuo kavos ir Red Bullių. Dar sutaupytus pinigus išleisčiau ant kokso, nes ką daugiau beliktų daryt, jei ne vartot. Ne per burną, tai per nosį. Kaip gerai, kad artimiausiu metu neplanuoju mesti gert.

O šiaip, jei ne Kvortos bambaliai, aš prieš gerus penkis metus taip ir nebūčiau praplėtus savo socialinio rato ir taip ir būčiau matyt likus MTV popiečio transliacijos apsuptyje, valgydama Kit-Kat šokoladukus. Gal ir gerai, iš kitos pusės, bet kam rūpi tos kitos pusės? Kvortos bambaliais viskas prasidėjo, ir aš sėkmingai pragėriau visas psichologų konsultacijas, psichiatrų konsultacijas, pradines depresijų stadijas, pradėjau skaityt Bukowskį ir žiūrėt papigokus suspense thrillerius. Taip pat sėkmingai pragėriau visus potencialius sutuoktinius, nes jie man atrodė vargšai ir nuobodūs.

Dabar man vienas skaudesnių dalykų yra padaryt virgin mojito. Man tai atrodo pasityčiojimas iš visko, kas šventa. Apie virgin sex on the beach net nešneku. Kaip liežuvis apsiverčia ištart tokį išbjaurojimą?

Bet ant vienos mano kojos yra virš dvidešimt uodų įkandimų. Geriau jau trys virgin sex on the beach, nei vienas uodo įkandimas. Aš iš tiesų esu per daug sukalbama. Jei pasiūlysit man šokt kartu per langą su skėčiu, aš galiu imt ir sutikt.

, , ,

  1. ufonautas
    2010.07.17 @ 00:18 linkas

    Aš geriu alkoholį nes man patinka. Man patinka jo skonis, patinka jo kvapas ir patinka tai, kaip jis virsta energija arba miegu. Prieš pora dienų su dviem sabutylnikėmis sėdėdamas masčiau ar aš esu alkoholikas ar ne. Galų gale priėjau prie išvados, kad alkoholis yra skaniau už šokoladą. Šokoladas juk nėra blogai? Jei mėgsti šokoladą tai ir valgai šokoladą. O jei mėgsti alkoholį tai nebūtinai tu turi būti alkoholikas. Jei nebūtų alkoholio, tai greičiausiai rūkyčiau vietoj to. Dabar rūkau su juo, o tada rūkyčiau vietoj to. Žymiai daugiau greičiausiai. Cheers!

  2. alkoholikairnieksai
    2010.07.17 @ 15:36 linkas

    ačiuką už išsamų atsakymą, ufonaute;) manau mes visi esam kokie nors -holikai:) ir tai nėra blogai, hehe:)

«