Nėr čia ko

Kai bare verkia moteris, atrodo, visas baras nutyla. Barmenas tyliai pila alų, vyrai prie kaimyninio staliuko tyliai gurkšnoja degtinę, kolegos už lango tyliai traukia tabaką. Kai bare verkia moteris, baras sustoja.

Bare neturi verkti moterys. Tuo labiau bare neturi verkti moterys dėl vyrų. Bare moterys turi siūbuoti koją ant kojos ir flirtuoti su visais nepažįstamais, jos turi garsiai juoktis ir koketiškai atmetinėti blizgančių plaukų sruogas. Bare moterys neturi verkti.

Moterys neturi būti vyrų puzzle. Juokingas žodis, juokingos moterys. Jos leidžia, kad jas sudėliotų, kad jas sukurtų, kad jas tvirtai šiltai laikytų, galvas ant pečių, kojas aplink liemenį, o paskui moterys verkia bare. Paskui moterys bijo rytojaus ir nežino, kaip laikysis galva be tų pečių, ir kaip kojos galės apsivyt apie kitą liemenį.

Labai daug neteisybės pamatai paryčiais bare. Ir šampanas tuščiai šaudo, ir nepažįstami vyrai tuščiai stato išgert, moterys sulaukia aušros ir vistiek verkia. O tu sėdi šalia ant palangės, ir nebeturi ką pasakyt. Neteisybė daug lengviau pastebima nei teisybė. O gal nėra nei teisybės, nei neteisybės, yra tik atitinkamas  (ar neatitinkamas) išgertas kiekis.

O iš kitos pusės – kai bare šventinį vakarą brendį geria pusamžis nesišypsantis vyriškis, visiškai vienas, tik su Ibuprofeno pakeliu, supranti, kaip viskas reliatyvu. Tada tik atsidūsti ir įpili jam dar Torreso dešimto.

, , , ,

  1. deathblow
    2010.06.27 @ 19:30 linkas

    galvojau dirbi kavinėj, o tu dirbi bare? kuriam bare tu gydai vyrus? ;)

  2. alkoholikairnieksai
    2010.06.28 @ 09:33 linkas

    nu ten labiau kavinė, tik aš už baro dirbu:) papasakosiu kokioj, kai eisim alaus:)

  3. m
    2010.07.17 @ 21:13 linkas

    Paskutinė pastraipa – kolkas the best iš viso tinklaraščio. Tokia tikroviškai graudi.

  4. alkoholikairnieksai
    2010.07.18 @ 09:35 linkas

    :)

«