O iš degtuko galima išlankstyt laisvo elgesio moterį

Aš nemėgstų tūsų ant riedučių. Ir aš nemėgstu klubinių drabužių. Man net nebepatinka girtos klykiančios mergos, nebent ta merga būčiau aš pati. Bet aš net nebemėgstu girta klykti. Ir man nepatinka lūpų blizgesiai, nes prie jų limpa plaukai, lapai ir cigaretės, ir jei būčiau vyras tai man irgi nepatiktų lūpų blizgesiai. Ypač su blizgučiais.

Jei galėčiau, dėčiau ant Senamiesčio feiskontrolą. Bet tada iškiltų daug problemų neužbaninti savęs. Reiktų daug derėtis, papirkinėti ir atitinkamai sugert su savimi. Nežinau, kaip man patiktų gert su savimi. Kiltų daug neišsprendžiamų dilemų ir reiktų bent porą kartų eiti dasipirkt. Iš pradžių alaus, nes būčiau manius, kad bus paprasčiau, po to kokio pigesnio vyno (Magdutės naktys?), o ginčus galiausiai išspręstu niekuo nebeužgeriami shotai. Bet dilemos tuo ir dilemos, kad jos yra problems offering at least two solutions or possibilities, of which none are practically acceptable.

Paryčiais man gal jau visai patiktų gert su savim, ir tai galėtų palydėt į dar didesnę problemą. Kaip šiandien diskutavom su kolega – užsieniečiai geria, kad pasitūsint, lietuviai – kad pasiparint. Bet ar tikrai? Juk kartą atradus butelio brolį, kiekviena parkė tūsu gali pavirst. Juk svarbiausia mokėt pasijuokt iš savęs. Svarbu gal tik, kad to nedarytum vien tik su savim.

O šiaip, teoriškai, jei visi profilaktiškai bet ne beatodairiškai sugertų su savim, bankrutuotų viena populiari, ypač Jungtinių Amerikos Valstijų pietuose, profesija.

O mes juk norim, kad bankrutuotų beprasmės profesijos? Liktų daugiau laiko gaminti lazanijai, tapyti ant buto sienų ir eit į mylimiausią barą. Arba užsiiminėt smagesniais darbais.

, , ,

  1. bernadeta
    2010.03.26 @ 16:19 linkas

    Ko gero, tiek lietuvaičiai, tiek užsieniečiai geria (GERIA!) su tuo pačiu tikslu, tiksliau, be jokio konkretaus tikslo. Va šitoj srity tai dažnai supanašėjame:)

  2. alkoholikairnieksai
    2010.03.26 @ 18:25 linkas

    na gal ir tiesa, bet kiek esu mačius dideliu užsienietiškų tūsų, tai ten viskas atrodo kitaip – lyg jie galėtų viską viską išbaliavot, be jokių parkių be nieko, pvz roskildėj tokių fintų prisižiūrėjau, kad net saldu buvo:)

  3. bernadeta
    2010.03.28 @ 11:31 linkas

    Teko Olandijoje papulti į netikėtą susigėrimą, tai mūsų “lengvi baliukai” – tik žiedeliai…

«