Apie fetišus

Juk kiekvienas baro vyras turėjo tokį. Turėjo ir kiekviena baro moteris, bet jos apie tai kalba subtiliau. Kikendamos į delną ir žaviai rausdamos.

Tos moterys jau veikiau linkusios pripažinti, kad jų fetišas – tasai mistinis vyras-džentelmenas, kiekvieną rytą ir vakarą nusiskutantis barzdą, jo marškinių rankovės neatsiduoda alum, o pirštinės – cigaretėm. Taip taip, mistinis vyras-džentelmenas nešioja pirštines, kad šiurkščios rankos nebraižytų moterų skruosto. Ir taip, jis joms glosto veidą. Tasai vyras neina į barą su draugeliais, slaviškai nesikeikia ir paduoda moteriai ranką, kai ji stengiasi peržengti balą.

Jis moka gaminti korėjietiškus troškinius, perinstaliuoti windowsus, priimti gimdymą, pilotuoti lėktuvą, supranta škotišką akcentą, gali mylėtis tol kol moteris patirs penkis orgazmus, ir jis nežyla, neplinka, nestorėja ir jam plaukai neauga ant nugaros.

Tų moterų fetišas – vyras hibridas, transformeris, mozaika iš Betmeno, Žmogaus Voro, Misterio Properio ir Duracelio kiškučio. Ir tos moterys vieną Beigbederio knygą skaitė tik iki 39 puslapio.

Ir knyga skrieja per kambarį, padarydama kelis salto ore, trenkiasi į kampą, išplyšta keli puslapiai, knyga nučiuožia siena žemyn ir nutyla šalia miegančio katino.

Tik netobulas vyras padarys jas laimingas? Na jau ne, pasakys moterys. Netobulybių ir taip aplinkui pilna. Netobula praeitis, netobula ateitis, netobuli meilužiai, netobula rutina. O jų vyras – fetišistinė tobulybė. Beigbederis tik kokso apsišniojęs, savo viduramžio krizę neigiantis grafomanas.

Moteris grakščiai pasitaiso išsitaršiusią sruogą ir prieina surinkti išsisklaidžiusių knygos puslapių. Jos žvilgsnis sustoja ties 60-uoju. Katinas sušnypščia.

O kokie jūsų fetišai?

, ,

  1. deathblow
    2010.02.05 @ 22:48 linkas

    ploju delnais tau ;)

  2. alkoholikairnieksai
    2010.02.05 @ 23:25 linkas

    :)

«