Apie sporto klubą

Kartais sporto klube man prasideda svajoklės sindromas, ir tada užuot atsakingai tempus giliuosius raumenis, tempiu juos neatsakingai ir spoksau į kitas mergas. Toj mažoj salytėj kartais susirenka virš penkiolikos skirtingų figūrų, socialinių sluoksnių, išvaizdų ir pretekstų. Štai vienai damai jau virš pekiasdešimt, bet ji visada dailiai susišukavusi, pasidažiusi ir celiulito turbūt turi mažiau už daugumą trisdešimtmečių. Tačiau kiekvieną dieną ji turi vis naują mėlynę ir kairios rankos riešą dengia skarele.

Kita dama yra pusiau vyras. Jos ūgis koks metras-aštuom-penki, ji nesiskuta kojų ir yra labai negraži. Dar neturi papų ir kartais prigaunu save tikrinant, gal vis tik ji ir yra vyras. Visus pratimus moteris-vyras atlieka ypač nerangiai ir su giliai švokščiančiais įkvėpimais. Jai vienai aš nepavydžiu lieknos figūros, nes dar neteko matyti tokio menko šio privalumo išnaudojimo.

Yra ir storoji dama, o jei jau sakau storoji, tai tikrai stambi mergaitė, ir visos kitos jaučiasi labai kietos ir fitnesiškos šalia jos, kai toji pailsta ir susmunka ant kilimėlio apsikabinus vandens bambalį, visos aplinkui dar įnirtingiau kilnoja kojas, užpakalius ar daro žvakes ir plūgus. Tačiau storoji mergaitė sąžiningai lanko po dvi treniruotes iš eilės, ir aš giliai viduj linkiu jai tapti liekna mergaite ir parodyt visom vidurinį pirštą.

O šiaip tai dauguma mergaičių labai lieknos ir gražios. Dvi trenerės irgi labai lieknos ir gražios, ir smagios, ir motyvuoja kaip niekas kitas. Tačiau viena trenerė primena budistų vienuolę ir man kaskart vis sunkiau prisiversti eiti į jos užsiėmimus. Jei ji gautų traumą ir nebegalėtų sportuoti, puikiai tiktų į laidų vedėjas Marijos Radijuj.

Kalbant apie vyrus, tai beveik visi sporto klube yra itin neišvaizdūs. Arba spuoguoti išstypę moksliukai, prakaituojantys ties 10 kg štanga, arba užsikačialinę gezai su hieroglifinėm tatūškėm. Nors kas itin smagu, tai tie gezai nekabina net pačių dailiausių damų – sporto klubas skirtas sportuoti, ir kiekvienas ten tiek užsiėmęs savimi, kad gražu pažiūrėti.

O aš pati dar niekada nebuvau tokia graži iš vidaus. Ir niekada nebūčiau pagalvojus, kad vakarinį kepsnį su alaus bokalu iškeitus į kalanetikos pratimus jausiuos tokia laiminga ir visapusiškai stipri.

, ,

  1. bbzn
    2013.04.02 @ 00:18 linkas

    beveik apie tą patį http://bbzn.lt/?p=7299. kas čia pasidarė, kad žmonės sportuoti pradėjo :D.

  2. Martyna
    2013.04.02 @ 20:19 linkas

    nu gi pavasaris :)

  3. alkoholikairnieksai
    2013.04.02 @ 22:00 linkas

    aš žiemą pradėjau:) nors koks čia dar pavasaris!

  4. Hanerietė
    2013.04.04 @ 13:49 linkas

    Rašyk dažniau, rašyk dažniau, rašyk dažniau…

    Aš tai laukiu, kol ateis vasara (nes pavasaris nebeateis) ir tada keliausiu į Vingio parką rytais bėgioti :)

  5. alkoholikairnieksai
    2013.04.07 @ 16:59 linkas

    mano pavasario-vasaros planuose irgi yra Vingio parkas!

«