Praeities vyrai, šiandienos tekila

(Paveiksliukas skiriamas kolegai. Bet ar tu matai, kaip atgyvenęs yra popierius ir tušinukas? Aš berašydama ant to lapuko tikrai milisekundei buvau susimąsčius, kaip ten uždėt beklinką! Ir tai man priminė tuos sunkius pirmadienius pirmosios pagalbos paskaitose, kuomet man 4 kartus iš 5 būdavo nenusakomai bloga ir dar imdavo kamuoti klaustrofobijos priepuoliai, nes Antakalnio ligoninė nebuvo pajėgi išskirti auditorijos, didesnės už studentų nuomojamo kambario virtuvę.)

Na o vakar apturėjom labai gražią mergaitišką vakaronę. Kaukių baliaus nedarėm, patingėjom, bet vakarojom mexikietiškai. Man Mexika asocijuojasi su margarrrritom, nachom, buritom ir nelegalais. Dviejų pastartųjų atsisakėm, pirmuosius apturėjom su kaupu. Dar dabar virtuvėj stovi bliūdas nedavalgytų nachų, kol pergrūsta indaplovė bando atplauti stiklinių kraščiukus nuo druskos. Taigi panaudojusios visus įmanomus virtuvinius kombainus prisiplakėm margaritų, prisigaminom nachų padažiuko ir mergaitiškai vakarojom. Iš pradžių bandėm žaist stalo žaidimą, bet labai greitai pliotkai perėmė viršų. Pliotkai ir margaritos! Do I hear your amen?

Po vakarėlio dvi damos išsikvietė kiek per daug taxų, o mes dar nuėjom į karaokę vienam antram pagal mėgstamumą bare. Ne dainuoti, išgėrėm tik du butelius stipriųjų gėrimų, bet pasipizdavot iš dainuojančiųjų žvelgdamos į juos per atstumą savo viską išmanančiais ir sugebančiais veidais. Mielą pasidėdėjimą sutrikdė du gražuoliai, kurių vienas buvo ančiuko Donaldo veidu ir nekalbus, o antrasis labai norėjo nusivesti mane į…… ta-da-dam…Brodvėjų ir sakydamas man sakinį paimdavo mano galvą į savo saują ir prisitraukdavo sau prie ausies. Kol mano princas ant balto žirgo geria kažkur pakrūmėj ir rūko amfą, jo belaukdama nuolat susiduriu su visokiais antžmogiais. Aš nė kiek neperdedu.

Tęsiant antžmogių temą – mano pirmasis “vaikinas” nebenorėjo su manim bendrauti, nes atsisakiau su juo pasipist, o viska vainikavo tai net nepačiulpsi? Jau tada nujaučiau, kad geruoju santykiai su ta-kita lytimi nesibaigs. Dar vienas buvo labai juokingas atvejis, nebepamenu, kur mes ten buvom, užmiesčio name pas kažkokius draugus, ir vienas “naujas draugas” visą vakarą siūlėsi man parodyti pirties palėpę. Kai pagaliau sutikau nueit pažiūrėt palėpės, jis į kompaniją paėmė butelį Sobieskio ir lipdamas kopėčiom vos nenučiuožė žemyn. Viršuje jis man pasakė, kad yra dar nekaltas ir labai norėtų šį reikalą sutvarkyt, dar bandė parsigriaut mane ant hamako. Taip, hamako, visai ten gerai atrodė ta palėpė, ir dar ta vodkė viliojo, bet tik ne vyras, taigi teko jį palikti ir grįžti pas kolegas, o jis taip žemyn ir nebenusileido iki ryto (pirmas kartas? su buteliu Sobieskio, o tavo? Devil grin).

Negaliu nepaminėti dar vieno “naujo draugo”, su kuriuo susipažinau gerokai išgėrusi ant tuomet dar neremontuojamo Barbakano vidurio. Jis mane lydėjo namo ir privertė prisižadėti, kad sekančią dieną susitiksime. Kai pro langą ėmė rėkti kaimynas, prisižadėjau ir nuėjau miegot. Bet sekanti diena kaip tyčia pasitaikė penktadienis, o tą savaitgalį buvo Padarom festivalis ir aš jau seniai buvau susiplanavus ten važiuoti. Tiesą sakant, pažadą draugui buvau kaip ir primiršusi. Kadangi turėjau sėkmę į festivalį vykti su mašina, tai vežiau maksimalų kiekį alaus tranzuojantiems ir 4 kilus per mišką einantiems draugams. Vieno tokio draugo vardas buvo M. kaip tyčia toks pats, kaip ir to draugo iš praėjusios dienos. Taigi bevažiuodama gaunu sms iš M. sakantį kažką panašaus į “ką darai kada susitinkam”, aš žinoma pamaniau, kad čia yra M, su katruo turiu susitikti Padarom, tai ir atrašiau, kad jau varau pas jį su dešimt bambalių. Tik išsiuntus supratau, kad tai buvo ne tas M. Su pastaruoju taip daugiau ir nesusitikom, vis išsisukinėjau, kol jam nusibodo, susitikom tik po poros metų, visai netyčia, aš jo nepažinau gan ilgai kol nepamačiau tų basučių su baltom kojinytėm, tada prisiminiau ir išėjau namo.

Šiais pastebėjimais nenorėjau pasirodyti pasikėlusia kale, o tik akcentuoti įvairias juokingokokas nesėkmes su vyrais, persekiojusias mane visą jaunystę.

, , ,

  1. paranoid
    2011.02.03 @ 14:12 linkas

    Living the high-life:-)

  2. alkoholikairnieksai
    2011.02.03 @ 14:23 linkas

    iš serijos doing my best :)

  3. penislovas
    2011.02.03 @ 20:33 linkas

    nachai :]

  4. alkoholikairnieksai
    2011.02.03 @ 23:42 linkas

    iki tavo komentaro net nepastebėjau kad taip nachui skamba :DD načos načų načoms.

  5. pbg
    2011.02.04 @ 00:32 linkas

    drąsiai :)

  6. bbzn
    2011.02.04 @ 12:06 linkas

    nice

  7. alkoholikairnieksai
    2011.02.04 @ 13:01 linkas

    tikėkimės, tai į gerą :)

  8. RagaNaite
    2011.02.05 @ 21:55 linkas

    Ispudingai :D

  9. deathblow
    2011.02.06 @ 20:55 linkas

    šypsau tau pro ūsą ;)

    nors šiaip pagaliau nusiskutau ūsus.

  10. alkoholikairnieksai
    2011.02.06 @ 21:41 linkas

    formuoji stiliuką ane ;)

  11. eewl
    2011.02.19 @ 18:21 linkas

    Tas “tai net nepačiulpsi?” tai priplojo… Kartais matyt sveika pamatyti dalykus tarsi iš šono.

  12. alkoholikairnieksai
    2011.02.20 @ 04:55 linkas

    iš kurio šono būtent? :D

  13. eewl
    2011.02.20 @ 07:43 linkas

    Iš šono. Iš katro – ne taip svarbu. To tavo draugelio vietoje lygiai taip pat sėkmingai galėjo atsidurti bet kas – aš, jis, anas… Gal aš klystu (pataisysi mane), bet man atrodo, kad vyrai vieni nuo kitų – jeigu ir skiriasi, tai ne taip jau smarkiai. Neatsimenu, kad būčiau taip sakęs kokiai nors merginai, bet paskaitęs kažkodėl pasijutau tarsi su mazgote per veidą būtų uždrožę :D Rimtai.

  14. alkoholikairnieksai
    2011.02.20 @ 11:20 linkas

    nu taip taip, ir pačiulpt pasiūlyt reik mokėt. anas nemokėjo :D gal čia ir yra tie vyrų skirtumai. gi sako, kad nėra neprieinamų moterų, yra nekantrūs/negabūs vyrai.
    tą mazgotę tai priėmiau kaip rašinuko komplimentą.

«