“the most active activity”

Paukšteliai ant kaklo kelia aukštyn. Rudeninis nerimas dar ne čia, bet jau labai netoli. Jaučiu, kaip jis kvėpuoja kažkur iš apačios. O aš dar noriu eit basa per rasotus šapalius, kokiam nors feste nuo toi toi’aus atgal iki palapinės, ten išgert priešpaskutinį gurkšnį mineralinio ir pažaisti tiesą drasą.

Arba valgyt cheezkeiką ant barbakano per vienos mylimiausių mergaičių gimtadienį, ir vėliau skaičiuot uodų įkandimus ir rungtyniaut, kas daugiau turi. Ir muzikos klausyt ne rūsy, o prie laužo.

Tokiais rudenimis (?) gelbsti tik šitas ramumas, vienintelis atlaikantis nerimo padūsavimus, ir aš lėtai plaukiu per šitą dulksną, vėl klausau Good News for People Who Love Bad News ir sapnuoju spalvotus sapnus.
Ir kadangi visada buvau nostalgiška mergytė, tik pirmam kurse išmečiau pirmos klasės atvirukus, aš puikiai viską prisimenu, ir man baisu, kaip greitai bėga laikas. Nors su tom triušio ausytėm Dramblių rūsy aš vis dar paikoka dešimtokė.

Ir visad randu laiko išgert pobokalą mylimiausiam bare. O štai literatūros skaitymo laikas įnirtingai mažėja. Nors, kai pagalvoji, kiek gali nuveikti per dvyliką valandų… Darosi ramiau, ar ne? Žinoma, su literatūra tai nesusiję, bet visad gali būti pirmas kartas. Taip, mano bokalas dažniausiai puspilnis.

Pastaruoju metu ir visada, vienas dažniausių iškylančių klausimų yra: kas blogiau, ar tai, kad aš visada tiesiai pasakau, ką galvoju, ar kad man daug kas nieko nepasako tiesiai? Nesakau, kad visad būtų geriau, jei tiesiai išrėžtų, bet tikrai ne visad būtų blogiau.

Bet svarbiausia tai, kad Lostų odisėjai pasibaigus, jaučiuos turinti per daug laiko, kurio visai nesinori investuoti į bakalaurinį. Tad kol mėgaujuos bedarbės nedarbu, rimčiausias mano užsiėmimas yra imdb browsinimas. Nenustebčiau, jei gaučiau laišką iš saugumo dėl nepailstančio naudojimosi torrentais. Taigi kuo toliau tuo labiau susiduriu su dilemmomis – romantinių dramų negaliu pakęst, nes nuo jų mano gyvenimas rodosi šūdinas ir nesmagus; suspense thrillerius visus nuo 1995-ų jau peržiūrėjau; seubekų irgi gerų neberandu; tortureporn aka funny games ar martyrs irgi jau nebe mano skrandžiui, o Gerų Filmų tokių kaip educators ar dreamers neberandu. Nejaugi teks pratęst gossip girl gėdą? NOT…

Čia buvo užuomina ;)

, ,

  1. rednails
    2010.11.12 @ 22:15 linkas

    mhm the dreamers:)
    o crime/thriller (taip imdb sako, nors man labiau komedija buvo Pulp Fiction) a la Tarantino nemegsti ?;)

  2. deathblow
    2010.11.13 @ 09:41 linkas

    jeigu dar nematei: Me and You and Everyone We Know (2005) / Juno (2007) / Revolver (labiausiai patikęs Guy Richie darbas) / Fear X (keistas, sunkus, lyg ir psichologinis trileris su labai lėtu siužetu) / daugiau nebesugalvoju dabar.

  3. alkoholikairnieksai
    2010.11.13 @ 16:52 linkas

    ech, tarantino yra dievas, aš jo visus filmus po kelis kartus peržiūrėjus:))
    va guy richie irgi gerai varo, keista, kad nemačiau revolver, varau siųstis, ačiuką! ir fear x nebuvau girdėjus, jė jė jė.

  4. buržujus
    2010.11.13 @ 21:45 linkas

    Dėl filmų tai nesiplėsiu, bet dėl serialų – yra gi tų pakaitalų, kad nereiktų gossip girl žiūrėt.

  5. matrica
    2010.11.13 @ 21:59 linkas

    Deadman’as, Malholando kelias, Kava ir cigaretes, Tušti namai…tiek ateina į galvą.

  6. alkoholikairnieksai
    2010.11.14 @ 11:37 linkas

    buržujau, tai labai addictive. aš palauksiu Californication sezono :)

    matrica, mačiau visus :( tik korėjietiško ne, turiu kažkokį rytietiškų fimų (apart seubekų) nemėgimą, kai nukovosių jį, reiks pažiūrėt, nes aprašymas visai nieko :)

  7. neinteligentiška
    2010.11.14 @ 23:18 linkas

    mouth to mouth (2005) ir The Tracey Fragments-siūlau, gal kokybe jie ir nespinduliuoja, bet savitumu ir kai kuriom vietom orginalumu, tai tikrai

  8. Ren
    2010.11.15 @ 17:40 linkas

    U turn, Thursday, Where the wild things are, mindfuck packas linkomanijoje, fear and loathing in las vegas, office space (butinas korporatyvinio darbo supratimui), Brazil, Closer, Babel, Girl with the dragon tattoo. Testi?

  9. alkoholikairnieksai
    2010.11.16 @ 09:02 linkas

    ahhhh mindfuck packas yra awesome :D ačiuką!
    Tasai su J.Lo turėt ir būt juokingas, pačekinsiu. jė.

    tęskite ;]]

  10. angle_ligone
    2010.11.16 @ 12:23 linkas

    True Blood serialas ;)

  11. alkoholikairnieksai
    2010.11.16 @ 12:48 linkas

    whaha da negirdėjau tokio, čiuju po twilighto sėkmės padarė? ;DD

«