Facebooko beviltiškumai

Įsijungiu feisbuką po geros pusantros paros neįsijungimo (omgomg!) ir štai kokio sadžeščeno esu susilaukusi – Ko Nori Moterys?

Nepaisant to, kad, imant moteris kaip bendrą šiek tiek stereotipinę, bet tuos stereotipus tikrai pateisinančią visumą, aš puikiai galiu atsakyti į šitą klausimą (iš vyrų – dėmesio, tvirto peties, rūpesčio ir šilumos; iš kitų moterų – kad jos atrodytų kiek prasčiau ir joms sektųsi kiek prasčiau, bet jos vis tiek būtų geros draugės paplepėti prie kavos puoduko/cosmo kokteiliuko), aš vis gi nulindau pažėt, kas gi ten per groupsas.

Ir ką jūs sau manot. Gal po šitos sumautai supistos graudžios savaitės aš esu kiek jautri ir neadekvačiai vertinanti situacijas, bet nu i nachui. Bobos ten reikalauja, kad jom prie maximų įėjimų nestrigtų kablukai ir kad jų mašinoms vietos būtų arčiau įėjimų nei vyrų mašinoms. Ir visa kita, kur jau ėmiau susivėminėti (pigesni taxų tarifai naktim?? Taip, juk vyrai tikrai negauna į galvas. Platesnės vietos automobiliui statyti?? Tai gal dar bonus lipdukas “atsargiai boba už vairo?).

O tai kur liko lygybė ir panašiai? Kur liko we can do it? Kur liko vyrai su vaikiu vienoj rankoj ir maisto maišu kitoj, pėdinantys per automobilių stovėjimo aikštelę?

Damos, c’mon, wtf ?

Nejau aš dabar galiu parašyt peticiją, kad man nepatinka troleibusų sėdynių spalva, nes jin yra sooo last year, penkios mano draugės tai užlaikins/pasirašys, ir tipo jau į vyriausybę? Damos čystai rodosi problemų nematę.

Tipo, parodykim, kad mes jėga. Kažkaip visas tas feminizmas nusisuko į visai kito lygio seksizmą. Parašyk, kur tau patinka laikyti tašę, parodykim, kokia mes jėga. Wtf wtf wtf? Socialinis projektas, ble. Socialinė provokacija, kad vėl visi vyrai galėtų žviegt, kokios bobos durnos. Na bet ką bedaryt, jei tikrai durnos?

FaceBookYourself.

, ,

  1. alkoholikairnieksai
    2010.10.14 @ 20:49 linkas

    P.S. prašau nesiūlyti man susikišti savo nuomonę sau į užpakalį, nes šiuo metu galiu supykti ir ateiti jus sužeisti :)

  2. bartaz
    2010.10.15 @ 12:53 linkas

    Dabar visi tik darosi protingesni ir protingesni, kad net jau kvaila :)) Ir klausimas “Ko nori moterys?” gali būti pritaikytas visiems, vyrams, vaikams ir t.t :)))

  3. buržujus
    2010.10.15 @ 12:55 linkas

    Hahahaha, skaitau tą puslapį ir žvengiu.
    Pakėlė šiandienos nuotaiką :)

  4. alkoholikairnieksai
    2010.10.15 @ 14:44 linkas

    kaip bobutė pasakytų, iš didelio rašto išėjo iš krašto :)

  5. do
    2010.10.15 @ 14:59 linkas

    “Labai norėčiau, kad kavinėse mums nebereikėtų sėdėti vienoje kėdėje su rankine” (???) wtf :D

    Tai aš tada noriu lengvesniu bokalų, bo tų, kur kabakuose duoda, nepakeliu – per sunkūs.

  6. Stebuklingas Šeškas
    2010.10.15 @ 17:31 linkas

    O sako nebėra tikrų vyrų. Kad žiūrių ir moterų tikrų nebelieka. Taigi už kiekvieno stipraus vyro dažniausiai stovi moteris ir kartais dar stipresnė. Aiš kitose srityse

  7. alkoholikairnieksai
    2010.10.16 @ 08:34 linkas

    nu. man tai nieko nėra blogo tame, kad mes esam skirtingi. galima būt lygiais, bet skirtingais. ir visi turi pranašumų skirtingose srityse. ir nereik rungtyniaut, kuris debiliškesniu būdu įrodys, kad yra kietesnis. briedas:)

  8. alkoholikairnieksai
    2010.10.16 @ 08:37 linkas

    dovile, nugi tiksliai dėl bokalų pastebėjai. sakau, ko man taip rankos raumenį skauda rytais. kur čia palaikint?

  9. Ren
    2010.10.18 @ 10:38 linkas

    cia tiesiog nevykusios reklamines kampanijos pradzia, relax. kazkas bando moterys pavaizduoti kvailesnemis, nei jos yra is tiesu. normalu. runkelines mases FTW!

  10. alkoholikairnieksai
    2010.10.18 @ 15:34 linkas

    tai ka draugės jau jungiasi prie tos grupės, meh :D

«