Day after yesterday

Mielas supistas dienorašti,

Kadangi esu visiškai degradavusi valkata, vedanti žmones į grupinio sekso per webcameras grėsmes, nejaučiu teisės sklandžiai dėstyti savo minčių. Vienintelis veiksmas, kurį atlieku profesionaliai ir tiksliai, tai slapstymasis už troleibusų stotelių reklaminių stendų ir sklandus žvilgčiojimas per petį. Mano draugai su manimi laikinojoje sostinėje degraduoja iki supošlintų lietuvių liaudies dainelių klausymo, makaliušinimo apie majonezus ir košerinius ponius, bei tokio nusirūkymo, kad pabėgus šimtą metrų plaučiai prisiploja prie stemplės.

O štai  uncyclopedijoje kadaise buvo minimamas toks faktas, jog <meilė3 turi būti vengtina bet kokiu atveju,  nes daug dažniau ji užknisa, nei kad būna atvirkščiai, ir ji gali užgožti visus pergalių, pasaulio užkariavimų ir tolimesnio masturbacinio tobulumo planus, kadangi kiekviename sentimentaliame romantiniame filme tu aiškiai gali matyt, kaip nuostabiojo piktojo veikėjo tobulai suplanuotas pasaulio užvaldymo planas žlunga, kai tik kokia nors graži mergaitė įrodo jam, kad jis turi širdį, sielą, ar kokią nors panašią nesąmonę.

If you know what i mean. Lietuvių kalba mums tokia skurdokoka, kad pusę laiko prasilaidom tarptautiniais terminais. Coz we really have some issues.

Bet ne apie tai aš čia. Po kavianskų tūsų man visada skauda kairį šoną, dešinys kelias būna įsistatęs mėlynę, o spelleris galvoj atjungtas. Aš apie tai, kad kad visa laikinoji sostinė nubarstyta konfeti prie bažnyčių, cerkvių, mečečių ir sinagogų. O aš vis labiau galvoju, kad kaip yra, taip ir turi būti.  Ir jei kada nors taip jau įvyks, kad leisiu kokiam jaunikaičiui apipilti mane konfeti prie kokios bažnyčios/cerkvės/mečetės/sinagogos, tikiuosi, jog praėjus trims savaitėms po to aš neliksiu mezginių ir duetiško grūzo pasaulyje. Nes aš juk tikiu pomirtiniu gyvenimu, antrais šansais, Brainstormų lyricsais ir tuo, kad net ir šikančių traukinys kartais palaukia (!)

Ačiū už dėmesį.

, , , ,

  1. Stebuklingas Šeškas
    2010.08.30 @ 01:18 linkas

    Ble aš tai pastebėjau vieną fenomeną. Kad jeigu ryte atsikeli su drabužiais visada būtinai skauda galvą. O jei dar ir su batais tai būna visai pizutė

  2. alkoholikairnieksai
    2010.08.30 @ 08:36 linkas

    nu taip. priežasties pasekmės dėsnis:)

  3. EternalEnigma
    2010.08.30 @ 13:06 linkas

    geras įrašas apie mano gimtą miestą! :D

  4. keksesmenesienoj
    2010.08.31 @ 20:03 linkas

    košeriniai majonezai poniai, lol. geros klyčkės.

«