Paradas už grotų

Šį gražų pagaliau laisvo šeštadienio ryto miegelį, pusiau girtą mano sapną apie tango Paryžiuje, nutraukė sirenos. Rodės, net jautėsi mirgalkės, sklindančios nuo gatvės. Kadangi leidžiu sau teigti, jog atskiriu mentų, greitosios ir gaisrinės sirenų garsus, tai leidžiu sau teigti, kad Pylimo gatve link upės lėkinėjo mielieji mūsų pareigūnai.

Iš pradžių tai aš nesupratau, kas dedasi. Lėtai perverčiau galvoje šūdiną vakar dieną, sidro bambalėlį, keistą alų iš maximos už kelis litus ir apsiseilėjusį kolegą. Tada prisiminiau, kad šiandien gėjų paradas.

Kas mane labiausiai siutina, tai kad ant to parado loja ne kokie fašiai ar kiti visiškai degradavę piliečiai, o normalūs mano kasdieniai draugai, kolegos, giminės ir pažįstami, visapusiškai užskaityti žmonės. Atrodo, jie visi bijo, kad iš parado iššoks gėjus ir sukiš bybį jiems į užpakaliuką. Nagi. Kodėl visi taip ardosi dėl to, kad gėjai kiša vieni kitiems bybius į užpakaliukus, o kai ši praktika turima omeny su mergaite, tai visai kita kalba. Gi toks pats bybys ir toks pats užpakaliukas, nu.

Tėvas man buvo minėjęs (sakiny buvo daug pyderastų, gaidžių, nachui, ir blet jibat), kad jis mat neina į paradą ir nešaukia, kad jam patinka mylėtis su savo moterim.  Aš manau, kad jis neitų, net jei ir būtų organizuojamas paradas pavadinimu “man patinka geras seksas su kitos lyties asmeniu”.  O man šiaip patinka paradai. Man patinka paradai už laisvę, už meilę, už seksą, už gyvūnų teises, už ir prieš ir už ir prieš, man patinka paradai. Į gėjų paradą nėjau, nes ten ne paradas, o pasityčiojimas iš visko ir beleko. Paradas už grotų, paradas tarp mentų su šunimis, paradas atitvertas nuo liaudies ne bet kuo, o pačia upe. Eina nachui tokia valstybė ir tokia visuomenė ir tokia bybių šiknoj baimė.

Įdomu, ar gėjus per tvorą nesugebės mūsų vaikų palenkt į savo pusę? Mūsų berniukai pamatys gėjų už tvoros ir pradės čiupinėti kaimynų berniukus, oh noes! Nežinau, kaip jūs, bet man mano orientacija yra aiški ir jokia lesbietė neprivers manęs nenorėti vyrų. Nors ir žinau, kad moterys bučiuojasi gerai. Ir jei liaudies pozicija yra tokia, kad pamatę gėjų paradą mažieji Vilniaus berniukai pataps gėjais, tai ne paradą reiktų užriboti, o su berniukais apie moteris pašnekėti ir nustoti pisti jiems protą apie gandrus, kopūstus ir slėpt nuo jų playbojus ir redtubę.

Einu paskaityt delfio ir važiuosiu į Kauną, ta proga kad Vilnius man šiandien nepriot.

[o vasarą buvau čia]

, , ,

  1. do
    2010.05.08 @ 13:10 linkas

    :}

  2. Bernadeta
    2010.05.08 @ 14:25 linkas

    nu koks smagus filmukas, kūnas pats veržiasi šokti:)

  3. mistė
    2010.05.08 @ 14:52 linkas

    visiškai sutinku ! šauniai tu čia ;))

  4. Izidorius
    2010.05.10 @ 13:49 linkas

    Gavosi gerai parasyti, jei tokiu raslevoniu turi jau daugiau tai siulau neismesti o gal net ir dienorasti rasai? Kai prirasysi pilna dezute nuo batu (cia popieriniame formate, skaitmeniniame tipo kompe pati pasiskaiciuok) tai galesi man padovanoti, o as surinksiu i kruva ir knygute isleisiu pavadinimu “ikiso man i uzpakali…”, nes pati manau vistiek tingesi, o gal ne… ? O su diedais tai visada atsargiai ir per atstuma, nes net nepajausi kaip isismaginus tau islys tas didziulis kocelas i storaja zarna tau, nors ir simta kartu jo prasiai, kad i sikna nekistu. Jie gyvuliai ir ipatingai tai paryskeja kai juos lyg ir prisijaukini ir jau be baimes, kad nenuskriaus leidi savo kelnaitese sudrekusias lupas paminkyti. Tada ir islenda ju ragai ir kanopos. Ir saugok nesaugojus savo siknos, anksciau ar veliau vistiek busi per ja padaryta. O gal ir paciai truputi smalsu kaip tai atrodo, bet juk nejauku… Ane ?

  5. alkoholikairnieksai
    2010.05.10 @ 13:59 linkas

    jei kada leisčiau knygutę, tai gal kažkaip kitaip vadinčiau, nemanau kad ten kažkas labai sietųsi su užpakaliais, o tuo labiau mano.
    turiu ir ne vieną batų dėžę su rašliavom, o dėl padarymo per užpakalį tai manau kad visi anksčiau ar vėliau bus padaryti, bet nebūtinai tiesiogine prasme.

  6. bartaz
    2010.05.12 @ 00:11 linkas

    Užskaitom šitą! :D

  7. alkoholikairnieksai
    2010.05.13 @ 22:07 linkas

    ;)

  8. proz
    2010.05.17 @ 15:49 linkas

    šaunuolė, stipriai tu čia. (;

  9. Ononimas
    2010.05.21 @ 12:39 linkas

    Biškį nuvalkiota pasirodė, nieko naujo neperskaičiau :>

  10. alkoholikairnieksai
    2010.05.21 @ 23:17 linkas

    turbūt todėl, kad jau visa tai girdėjai gyvai, miela ononime;)

«