Beprasmės savaitės analizė

Aš esu vienas didelis popsas. Kolegei užsiminus, kad tegali būti tik klasika arba popsas, lėtai nuleidau galvą ir atsistojau į popso gretas.

Vakar mačiau Zuoko užpakalį ir Meką, patyriau daug nesąmonių ir vaikščiojau tamsiais buvusios ligoninės (?) koridoriais. Dar rūkiau cigaretes virš Gedimino prospekto, aplinkui miksėjo lemputės, angelai ir velniukai, o už cigaretes reikės susimokėti šiandien.

Dar buvau klube, kurio beprotiškai nemėgstu, nes ten visi mane liečia, vieni kitus liečia, stumdosi užpakaliais, ir ten nėra Zuoko. Taigi grįžau švintančiomis gatvėmis į namus, kurie seniai nėra mano namai, ir plastmasinį bokalą išmečiau į šiukšliadėžę prie troleibusų stotelės.

Pavasariais aš per daug rūkau, prisigeriu nuo 3 alaus ir mano draugai per daug gerai mane pažįsta. Norėčiau į konferenciją į Oklahamą, norėčiau Į Minesotą. Ten, kur girls are crying, boys are masturbating. Pavasariais aš per daug klausau grupės, kurios vokalistė yra pernelyg panaši į mane. O gal aš veikiau panaši į ją. Ji turi daugiau metų atidirbtos patirties.

Ak, tiesa, ir aš dirbu už ačiū, tuoj nebeturėsiu už ką nusipirkti kojinių, ir mečiau valgyt, kad tiplčiau į dvyliktos klasės džinsus, nes juk negaliu pirkti naujų. Taigi vienintelė atgaiva liko žalioji lagūna, kurios sudėtis yra vanduo, vanduo, ledas, rūgštus vanduo ir mėtinis sirupas. Go, kokteiliai, go!

, , , ,

  1. D.
    2010.06.01 @ 22:08 linkas

    O ji ruošiasi ištekėti

  2. alkoholikairnieksai
    2010.06.01 @ 22:11 linkas

    kas?:)

  3. D.
    2010.06.01 @ 22:56 linkas

    Amanda ;)

  4. alkoholikairnieksai
    2010.06.01 @ 22:59 linkas

    aha, siaubas. nebebus su kuo tapatintis:)

  5. proz
    2010.06.16 @ 15:26 linkas

    kartais, ypač tais baisiais didingais pachmielingais rytais, sau pasiniūniuoju “my alcoholic friends” ir pasidaro kiek lengviau (:

  6. alkoholikairnieksai
    2010.06.17 @ 09:30 linkas

    o taip. aš dar nežinodama nei šitos grupės, nei šitos dainos, savo senam dienorašty turėjau užsirašius citatą apie gražias lubas. kažkur pamačiau, ir net išsigandus buvau, kaip artimai man:)

«