Girtas pavasario mixas

Man nepatinka rašyt referatus, man patinka pirmą kartą matomi vyrai po konstitucijos prospekto eglutėm. Man nepatinka kava aštuntą valandą vakaro, man patinka alus aštuntą valandą ryto. Man nepatinka kaimynai, kurie užrakina duris man prieš nosį, bet man patinka načnyko pardavėjos, kurios mums šypsosi, kol laistomės alum.

Ir viskas užklumpa taip, kad nieko nebespėju, ir tada išsisuka čiurnos, o aš neišsisuku nuo mokslų, bet ir nuo alaus neišsisuku, ir man patinka neišsisukti, taip kaip mano čiurnai nepatinka išsisukti. Ir aš neatsimenu atsiskaitymo datų, aš neatsimenu ar užrašiau savo numerį nepažįstamam vyrui ant pilvo, ir aš neatsimenu, dėl ko šypsojosi pardavėja.

Kolegos sako, kad man reikia kirptis plaukus, katė žiūri iš padilbų į išeidinėjančius vyrus, aš žiūriu iš padilbų į veidrodį, kuris man rodo studentiškai pavargusias akis.

We are all attending pavasaris.

Dar niekad nepirkau referato, dar niekad nesimokiau naktimis, dar niekad nežadėjau su niekuo apsigyventi užupy, kur langinės raudonos. O ant priešais esančio namo (to, kuris man užstoja parkus, ežerus ir ramunių pievas) esantys vamzdžiai ar kažkas primena mažus amerikoniškus sodo nykštukus, ir jie mane blaško nuo mokslų beveik taip pat, kai Dohertis ant mano desktopo.

Sometimes i think, usually i don’t, god bless visa tai.

, , ,

  1. avysbaltosbaltesnes
    2010.05.03 @ 02:00 linkas

    patikopatiko

  2. proz
    2010.05.19 @ 13:49 linkas

    blemba, tu nereali. klausyk, koks tavo mail’as? biškį norėčiau tau parašyt :)

  3. alkoholikairnieksai
    2010.05.19 @ 16:36 linkas

    nu čia gal jau per daug..:) parašiau tau emailą

«