Apie gražias nelaimingas moteris

Moteris violetine suknele groja pianinu. Už jos nugaros teka senamiestis. Moteris ryte gėrė vyno ir degtinės. Moteris švelniai glosto pianino klavišus. Moteris atsispindi veidrodyje. Jos ilgi rudi plaukai susipynę savyje ir moters karoliuose. Moteris puošiasi per daug, nes nori būti graži vyrui, kuris jos nemyli. Moteris graži visiems vyrams, kurių nemoka mylėti ji.

Moteris violetine suknele miega apsikabinusi pianiną. Jos ilgi rudi plaukai groja pianino klavišais. Moteris ryte gėrė per daug vyno ir labai per daug degtinės. Moters skruoste užšalę akių šešėliai. Moteris dažosi per daug dėl tos pačios priežasties, dėl kurios ir puošiasi per daug. Ji pamiršo savo mylimo vyro vardą, nes per gerai atsimena tų visų nemylimų. Už jos nugaros teka patvinusi upė.

Kai sutemsta, pilnatis glosto nuogą moters nugarą. Jei moteris nemiegotų, galvotų apie mylimą vyrą, glostantį jos nuogą nugarą. Bet moteris miega, nes geria per daug, dėl labai panašios priežasties, dėl kurios dažosi ir puošiasi per daug. Pianino klavišais eina juodas katinas. Juodas katinas, kurio nori visos kiemo katės. Moters ir katino santykiai nėra pernelyg geri. Jame moteris įžvelgia savo mylimą vyrą. Tą vyrą, kuris nemyli jos. Kadangi moteris miega, katinas prisiglaudžia prie jos nuogo peties. Pilnatis glosto juodą katino kailį.

, ,

  1. mistė
    2010.04.09 @ 13:03 linkas

    wow. labai gražiai ir hm, kaip čia įvardijus… lyriškai, vat! parašyta. man labai labai patiko (sun)

  2. nemirtingidrugiai
    2010.04.09 @ 13:19 linkas

    kai perskaičiau pavadinimą, pirma mintis buvo – o ar būna kitokių?
    tikrai labai gražus įrašas ;)

  3. alkoholikairnieksai
    2010.04.09 @ 23:40 linkas

    smagu, kad patiko:)
    tikiuos, kad būna kitokių!;)

  4. MigueldeCervantes
    2010.04.14 @ 19:03 linkas

    tikiuosi, kad tai nebus mano ateities portretas. kartais taip atrodo.
    o kad rašyt gražiai moki, tai faktas.

  5. november
    2010.04.24 @ 10:30 linkas

    Patiko!
    O dėl kitokių. Tai būna kitokių ir labai daug juk, moterys nėra vieno ar kelių tipažų, jų be proto daug. Bet ir šitas aprašytas juk irgi itin žavus, dėl to moteriško neracionalumo ir silpnumo.

  6. EternalEnigma
    2010.04.28 @ 19:02 linkas

    labai gražus įrašas. toks visas banguojantis, švelnaus liūdesio pripildytas.

«